Vegan & vegetar

Forrett

Løksuppe

Karamellisert løksuppe med stekt løkpurè, ristede valnøtter og ovnsbakt løk

Inneholder: Valnøtter 

135,- 

Jordskokk

Honningristede jordskokk med Jerusalem artisjokkrem, vegetarbacon, hasselnøttdressing og morchellasopp marinert i ramsløk

Inneholder: Hasselnøtter 

145,- 

Betetartar

Lettrøkt tartar av beter med eple, søt betepurè, urteolje og olje av beter. Serveres med eller uten geitost etter ønske.

Inneholder: (Melk) 

145,-  

Hovedrett

Aubergine

Kuminbakt aubergine med karrilinser, ovnsbakt rød paprika og salat av squash

265,-

Tarte tatin

Ovnsbakt terte av squash, med granateple, stekte kikerter og gulrøtter

Inneholder: Hvete, melk

265,-

Blomkål

Ovnsbakt blomkål med nøttestrø, fylt med blomkål- og kaperscouscous

Inneholder: Peanøtter 

285,- 

Dessert

Jordbær

Pimms gelè, agurk, marinerte norske jordbær og jorbærsorbet

Inneholder: Melk 

145,-

Posjert pære

Sous vide posjerte pærer med pistasjnøtt, kvede gelè, selleri og syltet valnøttsorbet

Inneholder: Pistasjnøtter, valnøtter, selleri

145,-

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi