News

Christmas Porridge and the Silver Boys Choir (Sølvguttene) – at Bergen’s Christmas Hotel

Bergensavisen – 08.04.18

Tilbake til fordums prakt. Tirsdag åpner Banco Rotto-bygget for allmennheten igjen etter over ett års ombygging og oppussing i hundre millionersklassen.

Bergens Tidende – 06.04.18

Grieg-etterkommer åpner Edvard Grieg-inspirert luksushotell. Ekteparet skal selv servere og skifte på senger for kunder med fete lommebøker.

Bergensavisen – 10.01.18

I dagens BA kan du lese mer om de ambisiøse planene Britt Marie og Alexander Grieg har for Bergens nyeste hotell samt se bilder av de første rommene!

Slik skal ekteparet skape byens beste hotell

Ekteparet Britt Marie og Alexander Grieg realiserer en 25 år gammel drøm når de åpner hotellet Opus XVI i Bergen sentrum i april 2018. Ambisjonen er å skape det flotteste hotellet i Bergen noensinne.

Midtsiden – 01.10.17

Vin frå «Os» del av luksusen på Opus XVI Når Grieg opnar hotellet Opus XVI i Bergen er det med vin frå Bjørkhaug sitt område i Italia.

Estate Vest – 02.12.16

Arven etter Grieg skal leve videre i nytt sentrumshotell. BERGEN: En snart 25 år gammel drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse for Alexander Grieg. Snart åpner han et Grieg-hotell i det gamle bankbygget på Vågsallmenningen.

Bergensavisen – 02.12.16

– En drøm, sier Alexander Grieg om planene. – Dette er noe jeg har drømt om siden jeg gikk på hotellhøgskolen i 1992, sier Alexander Grieg til Estate Vest, som først omtalte saken. Grieg kommer fra stillingen som hotelldirektør i Clarion Hotel Bergen Airport.

Bergens Tidende – 02.12.16

Banco Rotto får nytt liv som hotell. – Vi håper å komme i gang på nyåret. Åpning av nytt hotell, restaurant, bar og kafe kan skje årsskiftet 2017/18, sier Petter Hjortland, som er administrerende direktør i VestenFjeldske Eiendom AS.

Do not hesitate to

Contact us

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norway
P.O. Box 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norway
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi
Small luxury hotels of the world De historiske