65 variasjoner over et tema – alle unike

Våre rom
& suiter

Classic Petite

Classic Petite  har samme standard som våre vanlige Classic-rom og er kun litt mer kompakte. Vi har to rom av denne typen med utsikt over Vågsallmenningen.

Classic

Våre større Classic-rom finner du i andre og tredje etasje, hvert enkelt med et skreddersydd og elegant designuttrykk takket være byggets unike arkitektur.

Superior

Våre Superior-rom finner du i andre, tredje og fjerde etasje. Rommene er individuelt innredet og har skrivebord og egne sitteområder.

Deluxe

I likhet med våre Superior-rom er Deluxe-rommene individuelt innredet med dedikerte sitteområder og skrivebord samt alt du måtte trenge for et komfortabelt og avslappende opphold. Deluxe byr på same grad av komfort og luksus som du finner i våre suiter.

Mini suite

Rom 406, Elisabeth, er en helt unik mini suite i fjerde etasje med takvindu som gir en fantastisk utsikt mot Fløyfjellet i tillegg til vinduer mot atriumet. Rommet er 37 m2 og har et romslig sitteområde i tillegg til en sofaseng i en koselig nisje. Rommet byr på samme nivå av komfort og luksus som du finner i våre suiter.

Suiter

Våre suiter er individuelt og moderne innredet med klassiske detaljer og byr på en unik og luksuriøs hotellopplevelse. Alle suitene deler den samme romslige og eksklusive atmosfæren der den minste detalj er ivaretatt.

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi
Small luxury hotels of the world De historiske