Mandag – Fredag: 06:30 – 10:00
Lørdag & Søndag: 07.00 – 11:00

Opus XVI
Vegan & vegetar

Du kan bestille bord online, eller ved å sende en e-post til restaurant@opusxvi.no . Vi er også tilgjengelig på telefon 53 01 22 00.

Vegan og vegetar

Løk consommé

Kombinasjoner av løkmousse, consommé og espuma. Serveres kald i glass, soppterte a parte.

Inneholder – hvete

Pannestekt squash

Serveres med hasselnøttstrø, auberginer og hvitløkskrem

Inneholder – hasselnøtter, sulfitter

Ovnsstekt sellerirot

Langtidstekt sellerirot servert med vinter-trøfler og urtekremsaus

Inneholder – sulfitter

Geitost fra Myrdal Gård

Fin osterett med geitost smaksatt med trøffeltang. Serveres med ovnsbakt gulrot, råkost gulrot, gulrotpuré som er smakssatt med spisskummen

Inneholder – melk

Hjemmelaget bringebær-souffle

Serveres med hjemmelaget is med innrørte bringebær, pistasjstrø og friske bringebær.

Inneholder – hvete, pistasj

2 retter – 425kr

4 retter – 645kr

5 retter – 695kr

frokost
frokost-5
frokost.-3jpg

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi