Mandag – Fredag: 06:30 – 10:00
Lørdag & Søndag: 07.00 – 11:00

Opus XVI
Vegan & vegetar

 

KJÆRE RESTAURANT GJEST,

Vi gleder oss over å gradvis gjenåpne restauranten vår fra lørdag 16. mai, det vil være noe reduserte åpningstider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Bordreservasjon er tilgjengelig på vår nettside, eller send oss gjerne en epost.

 

 

DEAR RESTAURANT GUEST,

We are pleased to inform that the restaurant is gradually re-opening from Saturday May 16.

We are looking forward to welcome you!

Table reservation is open on our website, or send us an email.

 

Du kan bestille bord online, eller ved å sende en e-post til restaurant@opusxvi.no . Vi er også tilgjengelig på telefon 53 01 22 00.

Vegan og vegetar

Mais

Kremet maissuppe serveres med ristet mais,
gresskarfrø og gresskarolje

Inneholder – melk

Waldorf

En kreativ variant av den klassiske Waldorf-salaten,
selleri, eple og valnøtter, druesorbet og sennepkrem

Inneholder – valnøtter, selleri, sennep

Aubergine

Ristet aubergine og sjalottløkterte,
hvitløk og aubergine puree, braisert løk

Inneholder – sulfitter

Prestholt leirgrov

Hvit geiteost fra Prestholt Gård på Geilo,
servert som en kremost med ruccola gelé,
ristede pinjekjerner og eple

Inneholder – melk, pinjekjerner

Lemoncello

Lemoncello parfait serveres med sitronkrem, basilikumkrem, sitron & basilikum sorbet og kremet marengs

Inneholder – melk, egg, hvete

2 retter – 425kr

4 retter – 645kr

5 retter – 695kr

frokost
frokost-5
frokost.-3jpg

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi