Mandag – Fredag: 06:30 – 10:00
Lørdag & Søndag: 07.00 – 11:00

Opus XVI
Vegan & vegetar

 

Kjære leser,

Vi følger tett med på informasjon og anbefalinger fra både nasjonale og lokale myndigheter. Som restaurant er det viktig for oss å redusere spredning av koronaviruset. Vi har derfor besluttet å holde restauranten stengt frem til 1. april.

Unntak: Afternoon Tea lørdag 14.03.2020 vil gå som planlagt

Vi ser frem til å ønske deg velkommen så snart situasjonen tillater det.

 

Dear reader,

We are closely monitoring the situation regarding the coronavirus. As a restaurant it is important to us to reduce the spread of the virus. As a result of this, the restaurant will be closed until April 1st.

Exception: Afternoon Tea Saturday 14.03.2020 will go as planned

We are looking forward to welcome you again as soon as possible.

 

Du kan bestille bord online, eller ved å sende en e-post til restaurant@opusxvi.no . Vi er også tilgjengelig på telefon 53 01 22 00.

Vegan og vegetar

Mais

Kremet maissuppe serveres med ristet mais,
gresskarfrø og gresskarolje

Inneholder – melk

Waldorf

En kreativ variant av den klassiske Waldorf-salaten,
selleri, eple og valnøtter, druesorbet og sennepkrem

Inneholder – valnøtter, selleri, sennep

Aubergine

Ristet aubergine og sjalottløkterte,
hvitløk og aubergine puree, braisert løk

Inneholder – sulfitter

Prestholt leirgrov

Hvit geiteost fra Prestholt Gård på Geilo,
servert som en kremost med ruccola gelé,
ristede pinjekjerner og eple

Inneholder – melk, pinjekjerner

Lemoncello

Lemoncello parfait serveres med sitronkrem, basilikumkrem, sitron & basilikum sorbet og kremet marengs

Inneholder – melk, egg, hvete

2 retter – 425kr

4 retter – 645kr

5 retter – 695kr

frokost
frokost-5
frokost.-3jpg

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi