Vegan & vegetar

Forrett

Minestronesuppe

Klassisk grønnsakskraft laget med hvite bønner. Servert med sjøgress pasta og urteolje.

Vegansk alternativ tilgjengelig

Inneholder: Hvete, egg

149,- 

Salat av soltørkede tomater

Hjemmelaget tomatketchup, servert med valnøttbrød, ristede valnøtter og geitost fra Haukeli.

Vegansk alternativ tilgjengelig

Inneholder: Melk, valnøtter

149,-  

Canneloni

Grønn squash krydret med spisskumen og fylt med mango. Servert med linser og mango puré.

159,- 

Hovedrett

Ristet Pastinakk

Servert med saltbakt purre, purreløkspuré og hvitvinsdampede pærer.

Inneholder: Sulfitter

275,-

Glaserte gulrøtter

Servert med gulrotpuré, salat av fermentert kål, sopp og løk vinaigrette.

275,-

Rødbete Wellington

En klassisk rett i vegetar innpakning. Serveres med dampet spinat, hasselnøtter, rødbetepuré og urtedressing.

Inneholder: Hvete, egg, hasselnøtter

295,- 

Dessert

Vegan Bananbrød

Varmt bananbrød servert med banan puré, rum og banan sorbet.

Inneholder: Valnøtt, hasselnøtt, mandler

145,-

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi