Á la Carte

Du kan bestille bord online, eller ved å sende en e-post til restaurant@opusxvi.no . Vi er også tilgjengelig på telefon 53 01 22 00.

Forrett

Østers

Norske og franske østers med bringebærvinaigrette, sjalottløk og sitron

Inneholder: Bløtdyr, sulfitter

60,- per stykk 

Kaviar

Avruga kaviar med hvit sjokoladekrem, vårløk, bakt potet & chips

Inneholder: Melk, fisk

155,- 

Squash

Spisskummin & squash suppe, garnert med ristede hasselnøtter, soltøket tomat og rosmarin

Inneholder: Hasselnøtter

155,-

Laks

Laksetartar med bakte rødbeter, agurk, pepperrot, kapers & dill-is

Inneholder: Fisk, melk, egg

145,-

Hovedrett

Kveite

Pannestekt kveitefilet med 15 timers langkokt oksehale, bakt gulrot, purreløk og urteolje.

Inneholder: Fisk

295,-

Hjort

Wellington av hjort med trøffel & selleripurè, løkmarmelade, rosmarin & einebærsaus

Inneholder: Melk, hvete

325,-

Blomkål

Urtestekt blomkål med karamelliserte valnøtter, sennep og karripuré, valnøttpulver, kapers, bær (vegetarrett)

Inneholder: Sennep, valnøtter

365,- 

Persetorsk

Presset torsk marinert i sukker & salt, servert med posjert egg, glasert gulrot, spinat & smørsaus

Inneholder: Melk, egg, fisk

285,-

Dessert

Baked Alaska

Rosmarin sukkerbunn med sitron parfait. Servert med klassisk meringue

Inneholder: Melk, hvete, egg

145,- 

Persimon

Yoghurt & persimon panna cotta, hvit sjokolade, lakris & rullekake

Inneholder: Melk, hvete, egg

145,- 

Ostevogn

Utvalg av norske & internasjonale oster fra vår ostevogn

Inneholder: Melk

165,- 

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi