Juleselskap

For bedrifter og private

Forretter – tallerkenservering

  • Kastanjekremsuppe servert med ristet brioche, valnøtter og urteolje.
  • Dill og sitronmarinert laksefilet servert med pepperrotkrem.
  • Pinnekjøttpølse fra Bønes Gårdsmat servert med syltet kålrabi og løkpure.
  • Vegetar/vegansk alternativ tilgjengelig

Hovedretter – tallerkenservering eller betjent varmmat buffet

  • Lutefisk med gul og grønn ertestuing, bacon og smør.
  • Pinnekjøtt med kålrabi og pinnefett.
  • Svineribbe med rødkål, bakt eple og brun saus.
  • Vegetar/vegansk alternativ tilgjengelig

Dessert – tallerkenservering

  • Multekrem med marinerte multer og krumkake.
  • Riskrem med jordbærcoulis og sorbet.
  • Stilton ost med rødvinsposjert plomme krydret med anis, pepperkakeis.
  • Vegetar/vegansk alternativ tilgjengelig

Forespørsel og bestilling

restaurant@opus16.no

Alternativ 1

3 retters meny
kr 795,- pr person

3 retters meny med 2 ganger servering av samme hovedrett
kr 995,- pr person

Alternativ 2

Forrett, betjent varmmat buffet, dessert
kr 995,- pr person