Gi en opplevelse i gave! Gavekortet kan brukes både i restauranten og på hotellet.

Gavekort

Våre gavekort kan kjøpes som elektroniske gavekort som sendes enten via e-post eller SMS. Ved kjøp av gavekort produseres det et pdf dokument som du kan skrive ut og gi til mottaker. Dersom ønskelig kan du hente eller få tilsendt et fysisk kort som du kan gi til mottaker.

IMG_7117

Følgende vilkår gjelder for gavekort

Kjøp og bruk

Gavekort kan kjøpes på vår hjemmeside, www.opusxvi.no. I henhold til lov er maks beløp på elektroniske gavekort kr 10.000,-. Dersom ikke annet er oppgitt er våre gavekort gyldig i 365 dager år fra kjøpsdato og kan ikke forlenges. Ubrukte gavekort refunderes ikke.

Gavekortet kan brukes på varer og tjenester ved Opus XVI ved å vise frem QR/BAR koden eller ved å oppgi koden på medbrakt gavekort. Ved bruk av deler av beløpet på gavekortet vil restbeløpet bli værende og kunne brukes senere.
Dersom du mister eller blir frastjålet gavekortet vil eventuelt misbruk av gavekortet ikke erstattes. Du kan imidlertid hente frem elektroniske gavekortet igjen ved å kontakte oss.

Angrefrist

Om du er forbruker, gjelder 14 dagers angrerett ved kjøp av gavekort på nettsiden. Angrerett innebærer at du kan angre kjøpet av gavekortet uten å oppgi noen grunn. Ved godkjent bruk av angreretten, tilbakebetales kjøpet av gavekortet. Angreretten må benyttes innen 14 dager etter datoen da gavekortet ble kjøpt og brukte gavekort kan ikke angres. Gavekort kan ikke byttes mot kontanter, og kjøp av gavekort kan ikke gjøres om.

Personopplysningsansvarlig og kontaktopplysninger

Vi bruker Diggecard som teknisk partner for levering av våre gavekorttjenester. De er vår databehandler, og personopplysninger og kontaktopplysninger som hentes inn er beskrevet i deres Privacy Policy her: https://diggecard.com/no/terms. Ved kjøp av gavekort aksepterer du overføring av data til de og bruk i henhold til dette.