Sjekk inn
Sjekk ut
gjester
1 gjest
2 gjester
3 gjester
4 gjester
5 gjester
6 gjester
7 gjester

Opplev Opus XVI

Classic 1950 / NOK

Hotellets særegne arkitektur gjør at vi kan skreddersy hvert eneste rom slik at det får sitt eget unike og særegne designuttrykk. Classic byr på utsikt både mot Fløyfjellet, byens gater som omkranser bygget og det rolige atriumet.

Størrelse: 18-19 m2

Book nå
Les mer

Vår signaturopplevelse

Colonialmajoren Suite 8300 / NOK

Suite Colonialmajoren, oppkalt etter Odd Reitan, eieren av bygget, har en fantastisk utsikt ut mot det sjarmerende Skostredet og Vågsallmenningen. Suiten har en flott og lys hjørnestue med utsikt over byen og folkelivet i Bergen.

Eget loungeområde og spisebord er en selvfølge. Det er også det separate soverommet med king-size seng. Colonialmajoren har også et separat rom med skrivebord, garderobe og praktisk sofaseng.

Størrelse: 62 m2

Book nå
Les mer

En forsmak på luksus

Deluxe 2550 / NOK

Våre romslige deluxe rom er individuelt innredet med eget sitteområde, skrivebord og alt du måtte trenge for et behagelig opphold. Deluxe-rommene byr på samme grad av komfort og luksus som våre suiter.

Størrelse: 23-29 m2

Book nå
Les mer

Vår signaturopplevelse

Holberg Suite 6200 / NOK

Holberg Suiten er oppkalt etter et av Edvard Griegs mesterverk. Suiten har stor stue med sitteområde, spisebord og separat soverom.

Rommet har store hjørnevindu som går helt ned til gulvet med utsikt mot folkelivet i Skostredet og rolige Vågsallmenningen. Suiten kan også kobles sammen med et av våre Classic Petite rom, slik at du får en enda romsligere suite med to soverom og to bad.

* Bildet er av et Deluxe-demorom og er representativt for kvalitet på våre øvrige rom med tanke på stil og interiør.

Størrelse: 44 m2

Book nå
Les mer

Helt unik

Mini Suite Elisabeth 3550 / NOK

Mini Suite Elisabeth er en unik mini suite i fjerde etasje med takvindu som gir en fantastisk utsikt mot Fløyfjellet i tillegg til vinduer mot atriumet. Rommet er 37 m2 og har et romslig sitteområde i tillegg til en sofaseng i en koselig nisje. Rommet byr på samme nivå av komfort og luksus som våre suiter.

Book nå
Les mer

Vår signaturopplevelse

Per Gynt Suite 9200 / NOK

Peer Gynt er et av Edvard Griegs fremste mesterverk og er også vår største suite. Denne toetasjers suiten er innredet i en moderne stil med klassiske innslag. Stuen har et eget sitteområde og spisebord. Soverommet ligger opp trappen i andre etasje og har en ekstra stor king-size seng, det er møblert med blant annet toalettbord med speil, har god garderobeplass og et deilig bad. Dette er den perfekte bryllupssuiten.

* Bildet er av et Deluxe-demorom og er representativt for kvalitet på våre øvrige rom med tanke på stil og interiør.

Størrelse: 69 m2

Book nå
Les mer

Vår signaturopplevelse

Suite Ingeborg 5450 / NOK

Suite Ingeborg, oppkalt etter en av Edvard Griegs søstre, har et separat soverom med en deilig king size seng for en god natts søvn. Suiten har i tillegg egen stue med et romslig sitteområde og sofaseng og har flott utsikt mot rolige Vågsallmenningen.

Størrelse: 35 m2

Book nå
Les mer

Vår signaturopplevelse

Suite Maren 5450 / NOK

Suite Maren, oppkalt etter Edvard Griegs eldre søster, har store lyse vindusflater som går helt ned til gulvet og byr på en strålende utsikt ut mot vakre Vågsallmenningen og Skostredet. Suiten har også et separat soverom der man kan trekke seg tilbake i fred og ro i tillegg til egen stue med romslig sitteområde og praktisk sofaseng.

Størrelse: 38 m2

Book nå
Les mer

Et nivå opp

Superior 2150 / NOK

Bekvemme og romsligere rom, praktisk innredet og med detaljer av høy standard. Alle våre Superior rom er individuelt innredet og har dedikerte sitteområder der du kan og lene deg tilbake og nyte en kopp kaffe eller te. Du finner også skrivebord på alle rom og gratis Wi-Fi dersom du ønsker å arbeide.

Superior-rommene kan by på alt du trenger for et behagelig og trivelig opphold.

Størrelse: 20-24 m2f

Book nå
Les mer

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi