Opus 16

Hotell, restaurant og kulturarena

Som slektninger av Edvard Grieg, er det vårt ønske å gi våre gjester en helt enestående opplevelse – en klassisk, men moderne vri på hotellopplevelsen som gir deg et unikt innblikk i komponistens rike liv og erfaringer.

Mer enn et

praktfullt hotell

Restaurant & bar

Vi er svært stolte av å kunne invitere deg inn i våre nyoppussede lokaler. I vår restaurant og bar vil du kunne nyte et bedre måltid og god drikke i ærverdige omgivelser.

Møter & arrangementer

Vi ønsker både lokale og tilreisende hjertelig velkommen til uforglemmelige kulturelle opplevelser hos oss. Vi vil vise våre gjester hva Bergen har å by på!

Bryllup

Det finnes knapt et bedre sted å feire bryllupet enn mellom de majestetiske marmorsøylene i hovedhallen. Vi hjelper deg med å gjøre dagen din ekstra minneverdig – husk å booke i god tid!

65 klassiske og moderne

Rom & suiter

Opus 16 kan by på 65 unike og lukseriøse rom midt i hjertet av Bergen. Hvert rom er individuelt utformet med et klassisk, men likevel moderne design.

Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle våre rom en helt egen personlighet og sjarme. Fra våre rom kan du nyte utsikten mot Fløyen eller mot vakre Vågsallmenningen.

Vårt ønske er å ta vare på og dyrke den helt særegne identiteten til bygningen vår og den rike historien som bor i veggene, slik at vi kan gi deg opplevelse du sent vil glemme.

Ikke nøl med å

Ta kontakt

Vågsallmenningen 16
5014 Bergen, Norge
Postboks 709, Sentrum
N-5807 Bergen, Norge
Facebook: @hotel.opusxvi
Instagram: @opusxvi
Small luxury hotels of the world De historiske