JUL & NYTTÅR

Sesongen for juleselskap og nyttårsfeiring er rett rundt hjørnet. Fra 8. november har vi pyntet til jul, og ser frem til å ønske dere velkommen.

Juleselskap

Vår kjøkkensjef Fred Owe Tofting og hans team har komponert en deilig sesongbasert meny i restauranten. I tillegg serverer vi tradisjonelle juleretter frem mot jul.

For grupper over 7 gjester tilbyr vi en tre-retters julemeny, kr. 895,- per person

 

Nyttårsfeiring

Ta med venner eller familie for å feire inngangen til det nye året.

I år presenterer vi en nydelig fem-retters meny som inkluderer et glass Champagne til aperitiff, kr 1.995,- per person.

Vi ønsker å lage en hyggelig og minneverdig start på det nye året.

  • Aperitiff med levende pianomusikk klokken 19.30-21.00
  • Bordsete starter 20.00-21:00.
  • Baren holder åpent til klokken 01:30

5 retters nyttårsmeny

  • SJØKREPS, söl & estragon
  • KAMSKJELL, eple & blåskjell velouté
  • PIGGVAR, kalix løyrom
  • AND, sellerirot & steinsopp
  • HVIT SJOKOLADE a la Opus 16

Mindre justeringer/endringer kan forekomme.

Dersom du er vegetarianer, ta kontakt for alternativ meny

Nyttårspakke

Start det nye året på en ekstra hyggelig måte! Vi tilbyr nyttårspakke som inkluderer nyttårsmeny, overnatting og en deilig frokost på den første dagen i det nye året, kr 3.495,- pr person i dobbeltrom.

Romjulen

I år holder Opus 16 stengt julaften, 1. og 2. juledag.

Fra og med 27. desember holder vi åpent alle dager i romjulen, også i restauranten. Kjøkkenets åpningstider gjennom romjulen klokken 18.00-22.00.

Forespørsler og bestilling

E- post: restaurant@opus16.no

Telefon: 53 01 22 00